Lokaal initiatief

MijnOisterwijk.nl is de slimme gemeentegids van Oisterwijk, voor het vinden van winkels, verenigingen, bedrijven en voorzieningen. De website bestaat sinds 2017 en is een lokaal initiatief van internetbureau Webbick uit Haaren. Het doel is om op een eerlijke manier alle commerciële én niet-commerciële organisaties in Oisterwijk beter vindbaar en toegankelijker te maken voor de mensen binnen en buiten Oisterwijk.

Gelijke kansen, wijze van sorteren

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties op MijnOisterwijk.nl, commercieel of niet-commercieel, groot of klein, gelijke kansen hebben op aandacht van de bezoeker. De slimme zoekfunctie sorteert organisaties op basis van relevantie voor de bezoeker. Op alle algemene categorie- en trefwoordpagina’s worden organisaties echter bewust in willekeurige volgorde getoond.

Adverteren om extra op te vallen als organisatie is mogelijk en is bewust laagdrempelig en betaalbaar. Het heeft echter geen invloed op de positie van de organisatie in de zoekresultaten of op de categorie- en trefwoordpagina’s.